Grattis på födelsedagen lillebror! <3

Publicerat: 2013-06-28 | 22:15:37 i Allmänt
 
Har man inga pengar så får man göra nåt hemmagjort. Satte mig ner och bara tänkte på Jonatan några minuter, öppnade ögonen och pennan bara skrev. Du är allt för mig. 

Midsommar!

Publicerat: 2013-06-22 | 22:44:54 i Allmänt
Wiiiii. Igår var det midsommarafton och jag var och firade med släkten och hade det lugnt och trevligt. Och idag var jag och grilla med pappa, brorsan och två vänner. Tycker alltid det ska vara en sån press på högtider. Att man altid ska göra någonting. Ut och festa, dricka typ. Så himla löjligt egentligen. Visst så vore det skitnajs att sitta ett gäng och spela gitarr och grilla marchmallows vid en sjö fram till horisonten.. Men detta drickande!? I don't get it. Högtider är överskattat. Man MÅSTE INTE göra en blomkrans till håret och dygna och supa. Visst är det väll lite trevligt med vissa grejer och jag liksom många andra är nog rätt konservatistiskt när det gäller högtider och traditioner. Men när det går så långt att man mår dåligt när man inte har något inplanerat, då kanske man borde fråga sig själv varför det är så viktigt?
 

Maya

Publicerat: 2013-06-05 | 21:20:00 i Allmänt

Sommar~

Publicerat: 2013-06-03 | 16:35:00 i Allmänt
 
Nu har sommaren äntligen kommit till oss! Tänkte hon när hon tog på sig sina slitna jeansshorts och en tunnare kofta och steg ut genom dörren för att ta bussen till skolan. Solen sken enda framtill sista lektionen då ett jättelikt molntäcke kom från ingenstans och det började åska och ösregna. Så flickan fick gå hem i regnet, dyngsur och kall utan jacka. Yay. 
Missförstå mig inte. Jag har inget emot regn, men jag vill inte bli sjuk nu slutspurten innan betygen sätts ._. 
I fredags så spontanträffade jag Idun och vi gick upp på ett berg och såg ut över norrtälje, sen köpte vi mjukglass och satte oss utanför en pub och diggade med i musiken. Sen sov hon hos mig och vi satt och spelade gitarr och sjöng halva natten. Så mysigt!

RSS 2.0